Geyser by the Sea: Aisha / Dynamic

13 aug

fre. 13. aug. kl. 16.30
Oplev gratis livemusik på havnefronten til Geyser By The Sea

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid.

Musikprogram:

16.30 - Aisha

Oplev AISHA med guitar, spille sange fra hendes seneste EP Blå Noder, der er blevet vel modtaget, med adds på Spotifys populære playlister bl.a. Nye Danske Hits, New Music Friday og New Talent. Blå Noder er soulfyldte popsange, båret af AISHAs stærke vokal og talent for at skrive fængende melodier - og så er det hendes første sange på dansk. Hun drives af ønsket om at udtrykke sig musikalsk og italesætte nogle af de eksistentialistiske gåder livet består af. AISHA er sangerinde, komponist og producer, med rødder i både Danmark og Somalia. Musikken har altid været omdrejningspunktet i AISHAs liv og hun har spillet utallige koncerter verden over, fra Grønland til Ghana og udover at være en stærk, original sangerinde, har AISHA tidligere turneret og indspillet med forskellige internationalt anerkendte kunstnere som Tanya Stephens, Junior Kelly, BB Seaton og The Savage Rose.

17.30 - Dynamic

Dynamic et nyere dansk jazzband med fire stærke sangere i front foran en toptunet rytmegruppe (guitar, bas, trommer). Repertoiret spænder bredt - fra de store standards til egne kompositioner; altid med fokus på musikalsk præcision, nærvær og på at invitere publikum ind. De krydrede vokalharmonier serveres med legende lethed. Dynamic bliver ofte sammenlignet med The Manhattan Transfer, men bandet har sin helt egen lyd, der er både nordisk klar og præget af funk og latin fra den amerikanske vestkyst, hvor bandleder og arrangør Paul Kim oprindelig er fra. Bandet er aktuelt med albummet This is Dynamic.

Om Geyser by the Sea:
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i maj, juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.