Change language

  • Dansk
  • English

Gasp - flamencokoncert og danseundervisning

12 feb

Dato

12.02.2020, 13:00 til 14:30
40 kr. pr. person
Fra 5 år
GASP er mødet mellem flamencodans og -sang, afrikanske rytmer, elektroniske loops og persisk sang. Vi lytter, observerer og danser med.

GASP er en unik sammensætning af artister, som mødes på tværs af musiske genrer og kulturer. Flamencodanseren Phyllis Akinyi har inviteret Stephan Jarl, Gustavo Rey og Anna Sharifi med sig til Amager Børnemusikfestival, hvor de vil fortælle en rytmisk historie om fortiden og nutiden, om rødder og om at finde sig selv. GASP er mødet mellem flamencodans og -sang, afrikanske rytmer, elektroniske loops og persisk sang. Artisterne har arbejdet sammen på kryds og tværs, men denne koncert bliver første gang, de alle optræder sammen på scenen. Det bliver sjovt, pulserende, lidt dystert og meget gribende. Der inviteres til at lytte, observere og til sidst danse med.  
Efter koncerten er der en danseklasse for børn og deres voksne med Phyllis Akinyi. 

Fra 5 år / 40 kr. pr. person

Børnenes vinterferie på Amager er traditionen tro lig med musikalsk velvære for store og små. Og i år er ingen undtagelse, når Amager Børnemusikfestival endnu engang forvandler årets koldeste uger til de mest hjertevarmende.