Gasoline - 15 år - flyttet til 9.10 - 2021

195 kr. + gebyr / 250 kr. i døren
Dørene åbner kl. 20.00
Vi er desværre blevet nødt til at flytte koncerten til næste år – d. 9/10-2021

Info til billetkøbere: Hvis du ønsker at komme til koncerten den nye dato, medbringer du bare din nuværende billet. Ønsker du at få refunderet din billet, skal du senest d. 1/10 -2020 sende en mail til: kashan@kk.dk med dit navn samt mailadressen, som billetten er købt gennem. Vores billetudbyder Billetto.dk har meldt ud, at der kan gå op til 21 hverdage efter d. 1/10 før pengene, er refunderet. Har du allerede skrevet til Billetto eller kashan@kk.dk bedes du gøre det igen. Beklager besværet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom med til en aften med nærvær, fest, fællessang og dans, når Gasoline fejrer deres 15 års fødselsdag i Kulturhuset Islands Brygge.

Det hele startede i 2005 i en baggård på Vesterbro, skabt i kærlighed til Gasolin´s musik og tekstunivers. Og derfra tog det fart ud på landets festivaller, spillesteder og ud til et dedikeret fællesskab med Gasolin´fans over hele landet. Gasoline udtaler:

Vores sammenhold gennem 15 år har givet os masser af musik, møde med dejlige mennesker, vilde grineflip, gode og rørende oplevelser, ondt i ryggen og tømmermænd. Men bedst af alt nærvær, fest, dans og fællessang med publikum.

På særlige aftener har de haft gæster med på scenen. Bl.a. Wili Jönsson, Johan Olsen, Pernille Højmark og Uffe Woodrose Lorenzen. Gasoline fylder spillestederne med rock og hjerter, der banker for de fede sange, og det er som om de startede en forrygende fest i 2005, som aldrig slutter.

For femten år siden fandt de fem erfarne musikere sammen omkring en enkel idé: At sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester: Gasolin´. Et orkester hvis sange havde fulgt dem gennem barndom, ungdom og voksenlivet. Alle fem delte de en kærlighed til Gasolin´ og den livskraft, der strømmer ud af sangene. Et brændstof, de kunne kende hos sig selv. Alligevel har de aldrig set sig som et kopiband, de har ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

Det er som om de poetiske sange nærmest bliver mere poetiske og de rockede faktisk mere rockede i Gasoline´s fortolkninger. Willy Jønsson og hr. Larsen smilede fra øre til øre, første gang, de hørte bandet, forlyder det, og det er til at forstå. I hænderne på disse rutinerede damer får de dengang voldspillede sange helt nyt liv og relevans. Der er hug i hver eneste guitarbredside, og blod på stemmebåndende når Gasoline fyrer den af.

-Ivan Pedersen, sanger & leder af Club Klondyke

Gasoline er:

Line Münster-Swendsen: Vokal
Ditte Brodde: Trommer
Birgitte Bjørn: Lead guitar
Lisbeth Rysgaard: Guitar
Annette Bork: Bas

Få en forsmag på numrene her: https://www.youtube.com/watch?v=pmNYHpqGfc8
Se et liveklip med Gasoline her: https://www.youtube.com/watch?v=jgxHdIk2Xyw&t=3s