Funky julefest: Papa’s Got a Brand New Bag - James Brown Tribute

175 kr. + gebyr - 200 kr i døren
Døre åbner kl. 20.00
Årets mest funky juledansefest lover funk, soul & disco - James Brown Style

Traditionen tro mindes og genoplever musikere og fans The Godfather of Soul’s musik live med artister, som elsker James Brown, som i øvrigt stadig er den mest samplede kunstner i verden.
Koncerten d. 2. december bliver det tætteste du kan komme en live koncert med James Brown – med minder, taknemmelighed og kærlighed til en svedig FUNK-brag af en fest.

HITS PÅ HITS the James Brown Style
På scenen live med deres bedste James Brown sange kommer: Rudee G. Richards & Al Agami plus gæstesolister med "Papa's Got A Brand New Bag" - det mest funky og svedige band, som i 25 år har hyldet James Brown og holdt the funk alive.
Glæd dig til verdenshits som "Sexmachine”,  "Give It Up & Turn It Loose", "Papa's Got a Brand New Bag", "It's a Man’s World" og "Cold Sweat".

Gaffas anmelder, Torben Holleufer, sin 5-stjernede anmeldelse af en koncert og slutter den: ”Lad dette blive starten på en æra for en stribe veteraner, der kan spille de fleste sønder og sammen.”

Papa’s Got A Brand New Bag ER en flok veteraner fra den mere groovy del af den københavnske musikscene. Med musikere fra Napoleon Solo, BikStok, Kenneth Bager Experience, Fastpoholmen, Baby Love, Lucy Love og mange andre konstellationer fra den københavnske ska- og funkscene, er det en erfaren enhed af professionelle musikere med en solid baggrund i den mest dansable del af populærmusikken. Husk danseskoene, saml venner og gør dig klar til fantastisk funky aften.

“ Papa’s Got A Brand New Bag” plus speciel guests

Rude E Richards: Vokal