Fucking Åmål v. Teater HiLS DiN MOR / Teater Vestvolden - Amager Børneteater Festival

18.10.2017, 16:00 til 17:30
Baseret på den svenske kultfilm af samme navn. En fortælling om at bo i verdens kedeligste by og ikke være ligesom alle de andre.
Der sker intet i Åmål, og de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Hvis du falder lidt uden for normen, kan byen være et helvede at bo i.
Det er fordommenes holdeplads, og selvom Agnes har boet i byen i næsten to år, har hun stadig ingen venner. Elin derimod er skolens mest eftertragtede pige og selv om det ikke passer, siger rygterne at hun har været i seng med stort set alle drengene.
Agnes er håbløst forelsket i Elin, men hun tør ikke sige det, fordi hun er bange for at blive mobbet. Da de to unge pigers veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles - og en uventet rejse tager sin begyndelse.

Om Amager Børneteater Festival:

For ottende gang åbner hele otte kulturinstitutioner på Amager dørene til en magisk efterårsuge med spændende, humoristisk og tankevækkende teater for børn og deres voksne. Lige siden 2010 har dette stærke lokale samarbejde sat vores elskede bydel på det danske teaterlandkort og i år er ingen undtagelse, når vi i skolernes efterårsferie præsenterer intet mindre end 21 teaterforestillinger fra 15 af landets professionelle
børneteatre samt en smuk og poetisk sanseinstallation, der kommer hele vejen fra Norge.