Change language

French Jazz Week: 3Elements

"3Elements": Felberbaum-Borey-Montana

27 sep

Dato

27.09.2017, 20:00
100 kr.
3Elements er det nye originale og intime projekt af guitaristen Michael Felberbaum.

Det er en usædvanlig sammensætning af guitar, saxofon og piano. Inspireret af Power of 3 (Shorter/Hall/Petrucciani) finder vi en dialog mellem tre erfarne musikere og nøgleordene er rytme, lytning og improvisation. Repertoiret indeholder personlige og standardiserede sammensætninger samt forskellige stilarter, men der er stor fokus på swing!

Felberbaum, Borey og Montana inviterer jer til en koncert, hvor de vil udtrykke deres forskellige personligheder i mange facetter!

 

Michael Felberbaum:

Michael Felberbaum, f. 1966, er en italiensk-amerikansk guitarist, der har opnået anerkendelse både for sine kompositioner og sit elegante guitarspil.Felberbaum er født i Rom og gav allerede som 15-årig sine første koncerter i byens jazzklubber. Som 18-årig flyttede han til USA og studerede komposition og arrangement på Berklee College of Music. Senere slog han sig ned i Frankrig, hvor han optrådte og indspillede med forskellige musikere og siden startede sine egne projekter. Han har blandt andet spillet med jazzgiganter som Joshua Redman, Roy Hargrove, Stéphane Belmondo og Lee Koonitz. I sin kvartet har Michael Felberbaum samlet et hold musikere fra den sprudlende parisiske jazzscene: Den prisvindende pianist Pierre de Bethmann, bassisten Simon Tailleu, der har spillet med stjerner som Yaaron Herman og den koreanske jazzdiva Youn Sun Anh, og den unge trommeslageren Gauthier Garrigue, allerede anderkendt af det franske jazz miljø, som har spilletsammen med  Logan Richardson, Chris Cheek, Jakob Bro…

I samarbejde med Hanska Projekt og Air France

Hjemmeside: http://www.hanskaprojekt.eu/michael-felberbaum/