Foredrag - workshop - samvær

• Buddha Sakyamuni i Lysthuset, Kulturhuset Islands Brygge

23.04.2019, 19:00 til 21:00
Foredraget er i Lysthuset
Lær at finde ro, afklaring og indsigt

En indføring i og fælles udforskning af hverdagssindets enkle forvandling til det åbne og klare visdomssind gennem den tidløse, udogmatiske og usekteriske praksis af meditation. Meditationens mål er at vende hjem til sig selv på en naturlig, uforceret måde og tilvejebringe dyb gennemgribende afslapning, indre frihed og autentisk klarhed.

Den røde tråd i foredragene/workshopperne er, at man gennem  meditation lærer at vende hjem til sig selv og at finde ro, afklaring og indsigt på daglig basis. Man kan på første hånd opdage sit sinds virkemåder og energiresurser, og med øvelse kan man blive herre eller frue i ens eget liv. Man lærer sig selv at slappe af i dybden, åbne op og give slip på uhensigtsmæssige og ofte smertefulde tankemønstre, hvilket frigør ellers bunden energi og giver plads til ægte glæde og frihed til at opdage større dimensioner af sig selv. Og så er det let og spændende at lære. Arrangementerne er bygget op af tre fortløbende dele, som skulle udstyre en til at kunne eksperimentere og udforske på egen hånd.

Titlerne på dem er :             1 -  At vende hjem til sig selv.

2 - Det klare sind.

3 - Åbenhed og frihed.

Om arrangørerne:
Det er en københavnsk meditationsgruppe, der hedder Åben meditationsgruppe, som nu har lyst til at videreformidle metoder til afstressning og forbedret livskvalitet. Det er en gruppe usekteriske og udogmatiske udøvere med vidt forskellige baggrunde og tilgange til meditation, der hver lørdag mødes og mediterer sammen og inspirerer hinanden i Energicenter Voldparken i Husum.