Change language

  • Dansk
  • English

Førstehjælp til spæd- og småbørn

08 maj

Dato

08.05.2019, 10:00 til 11:00
175 kr.
Tilmelding åbner en måned inden arrangementet.
Paramediciner Thomas fortæller om feberkramper, falsk strubehoste, fremmedlegemer i luftvejene og viser genoplivning af spæd- og småbørn

Førstehjælp til spæd- og småbørn er et samarbejde mellem sanselig.dk zoneterapi, Kulturhuset Islands Brygge & Førstehjælp112, hvor paramediciner - Thomas Jensen vil introducere jer til de vigtigste førstehjælpsteknikker. 
På workshoppen fortæller Thomas om ”det akut syge barn”, feberkramper, falsk strubehoste, fremmedlegemer i luftvejene og demonstrere genoplivning af spæd- og småbørn. Vi skal snakke om de mest forekommende ulykker og alle får også mulighed for selv at prøve genoplivning på en dukke.

Workshoppen foregår i Lysthuset, hvor der er mulighed for at lade barnevogne stå lige uden for vinduet. Da det kan være svært for de små at holde i længere tid, er der selvfølgelig mulighed for at gå til og fra oplægget. Der er skiftefaciliteter etc.

Det koster 175 kr. at deltage. 15 deltagere pr hold - da vi værdsætter små hold for at alle får noget ud af workshoppen, og når at afprøve det vi gennemgår.

Tilmelding via dette link: 
https://goo.gl/forms/mQ0mTxjTDiEvwzNL2
Du skal være hurtig pladserne plejer at forsvinde meget hurtigt. 

Bliver du forhindret, kan du afmelde frem til 5 dage før workshoppen, ved senere afbud eller udeblivelse tilbagebetales beløbet ikke.

Datoer planlagt er: (tilmelding åbner ca 1 måned før datoen, link er det samme til alle datoer).
27/3
24/4
8/5
12/6