Flyttet til den 9.9 - 2021: Mikael K & Klondyke

fre. 05. mar. kl. 21.00
Forsalg: 125 kr. + gebyr / I døren: 140 kr.
Dørene åbner kl. 20
Koncerten er flyttet til den 9. september.

Billetinfo:

Har du købt billet til koncerten og ønsker at komme til koncerten den nye dato, medbringer du bare din nuværende billet. Ønsker du at få refunderet din billet, skal du senest d. 14.2-2021 sende en mail til: kashan@kk.dk med dit navn samt mailadressen, som billetten er købt gennem. Vores billetudbyder Billetto.dk har meldt ud, at der kan gå op til 21 hverdage efter d. 14.2 før pengene er refunderet.

Har du allerede skrevet til Billetto eller kashan@kk.dk bedes du gøre det igen. Beklager besværet.

Kh / Kulturhuset Islands Brygge

-----------------------------

Folkemusik, visekunst og melodiøs undergrundspop.

Den nordjyske trubadur og singer/songwriter, Mikael K, har med sit band Klondyke siden 2002 udgivet 6 anmelderroste albums. Debuten "GULD" udkom i 2002.

I 2020 udkommer der for første gang i seks år nye sange.

Mikael K er en farvestrålende og underfundig historiefortæller og sangskriver, der mestrer det danske sprog. Han synger om hverdagen; om storbyen; om udsteder og ikke-steder og han portrætterer mennesker på en poetisk og ligefrem måde. Sammen med Klondyke holder han et sikkert greb om sangene i sin underfundige blanding af folkemusik, visekunst og melodiøs undergrundspop.

Mikael K mange forskellige hatte på. Han er musiker, tekstforfatter, klummeskriver og tv-vært, men først og fremmest er han en moderne trubadur.

TV2-Nord og TV-MidtVest sendte i 2019 ti afsnit i programrækken DIT LIV ER EN SANG med Mikael K i rollen som vært. Her har han drønet rundt med et kamerahold i nakken og mødt mennesker, han skulle portrættere og skrive nye sange om.

Den nordjyske trubadur har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange. Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.

Lyt til Mikael K & Klondyke på Spotify her