Change language

  • Dansk
  • English

Flyttet til den 8.6 - 2021: Jakob Dinesen / Anders Christensen / Laust Sonne

15 apr

Dato

tor. 15. apr. kl. 20.00
125 kr. + gebyr / 140 kr. i døren
Dørene åbner kl. 19.30
De tre garvede musikere rammer kulturhuset i forbindelse med udgivelsen af albummet 'Blessings'

Billetinfo

Vi er desværre blevet nødt til at flytte koncerten til tirsdag den 8.6 - 2021.

Har du købt billet til koncerten og ønsker at komme til den nye dato, medbringer du bare din nuværende billet. Ønsker du at få refunderet din billet, skal du senest d. 11.4. - 2021 sende en mail til: kashan@kk.dk med dit navn samt mailadressen, som billetten er købt gennem. Vores billetudbyder Billetto.dk har meldt ud, at der kan gå op til 21 hverdage efter den 11.4. før pengene er refunderet.

Har du allerede skrevet til Billetto eller kashan@kk.dk bedes du gøre det igen. Beklager besværet.

 

Saxofonist Jakob "Dino" Dinesen og bassist Anders “AC” Christensen har begge været aktive på den danske jazzscene siden 90'erne, hvor de spillede sammen i det nu legendariske Once Around the Park. Her slår de sig sammen med trommeslager Laust Sonne.

Laust Sonne er en af de mest alsidige musikere i Danmark og han har været trommeslager i det populære rockband D-A-D i over 20 år. Han har også spillet trommer i avant-garde jazz-rock ensemblet Bugpowder og har gjort karriere med sit eget rockband Dear. Han har også udgivet to soloalbums og i 2007 modtog han den prestigefyldte musikpris Ken Gudman Prisen.

Anders "AC" Christensen har været medlem af Paul Motians ensemble og har spillet i den polske jazzlegende Tomasz Stańkos band. Herhjemme har han spillet med Hess-brødrene i bandet Spacelab i over 25 år. I 2009 udgav han sit hidtil eneste soloalbum, ‘Dear Someone’, hvor både Aaron Parks og Paul Motian medvirkede. “AC” er en efterspurgt herre blandt danske jazzmusikere og han har tilmed spillet i flere rockbands, deriblandt Sort Sol og The Raveonettes.

Jakob Dinesen har udsendt en lang række albums i eget navn og har modtaget utallige priser. Han har været medlem af både Hugo Rasmussen Allstarz og Beautiful Day og herhjemme har han spillet sammen med navne så forskellige som Thomas Blachman, Thomas Helmig og Lars H.U.G.. Derudover har han spillet sammen med et væld af anerkendte udenlandske jazzmusikere, som for eksempel Paul Motian, Kurt Rosenwinkel, Eddie Gomez, Ben Street, Tony Allen, Nasheet Waits og Steve Swallow.

De tre musikere har kendt hinanden i mange år og i deres unge dage endte de tit med at jamme sammen sent om natten samt at spille koncerter sammen til fester.

Da corona brød ud i første halvdel af 2020 blev de tre musikere bragt sammen på ny, da deres andre planer blev aflyst på grund af virussen. Så det var held i uheld at de igen begyndte at spille sammen i øvelokalet. Her skabte de et fælles rum for deres tanker og idéer. Et rum for at spille og for at lytte.

Albummet "Blessings" af Jakob Dinesen/Anders Christensen/Laust Sonne udkommer d. 9. April, 2021 på April Records.

LINE-UP:

Jakob Dinesen - sax

Anders Christensen - bas

Laust Sonne - trommer