Flyttet til den 13.11 - 2021: Halberg & Friends

• Halberg & Friends i Kulturhuset Islands Brygge
  • Poul Halberg i Kulturhuset Islands Brygge

fre. 16. apr. kl. 21.00
Forsalg: 200 kr. + gebyr / I døren: 230 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Halberg & Friends skaber virkelig magi i luften, når de går på scenen i Kulturhuset - kom og vær med!

Billetinfo

Vi er desværre blevet nødt til at flytte koncerten til d. 13/11-2021.

Hvis du ønsker at komme til koncerten den nye dato, medbringer du bare din nuværende billet. Ønsker du at få refunderet din billet, skal du senest d. 25/4-2021 sende en mail til: kashan@kk.dk med dit navn samt mailadressen, som billetten er købt gennem. Vores billetudbyder Billetto.dk har meldt ud, at der kan gå op til 21 hverdage efter d. 16/4 før pengene, er refunderet.

Har du allerede skrevet til Billetto eller kashan@kk.dk bedes du gøre det igen. Beklager besværet.

Kulturhuset Islands Brygge

---

De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, er vendt tilbage til livescenerne med bandet Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år, bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne soloalbums. Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde' 'Brændende Læber' og ’Transit' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde - og det med nogle af landets allerbedste musikere. Halberg, Sivertsen, Schandorf – tre af de oprindelige medlemmer af ’Halberg Larsen’, keyboardspilleren Gorm Bülow samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger. Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil sende sine bedste sange langt ud over scenekanten.

Glæd jer til et forrygende genhør!

Poul Halberg – Guitar & vokal
Heidi Degn – Vokal