Flyttet til den 11.9: Bo Evers - Vinterjazz

• Bo Evers i Kulturhuset Islands Brygge

fre. 26. feb. kl. 21.00
Forsalg: 145 kr. + gebyr / I døren: 160 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Koncerten er flyttet til den 11.9 - 2021.

Billetinfo:

Har du købt billet, og ønsker at komme til koncerten den nye dato, medbringer du bare din nuværende billet. Ønsker du at få refunderet din billet, skal du senest den 14.2-2021 sende en mail til: kashan@kk.dk med dit navn samt mailadressen, som billetten er købt gennem. Vores billetudbyder Billetto.dk har meldt ud, at der kan gå op til 21 hverdage efter d. 14/2 før pengene, er refunderet.

Har du allerede skrevet til Billetto eller kashan@kk.dk bedes du gøre det igen. Beklager besværet.

--------

Underfundig, finurlig og gennemgribende musikalsk - det er Bo Evers

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Du kender sange som 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Nu er der spritnye hits på EP’en 'Død', som udkom i februar 2019. To singleforløbere har været ude forinden, bl.a. 'Fri Mig'.

Uanset indpakningen, udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar.

Bo Evers Band har formået at udfordre den traditionelle dansksprogede musik ved at kombinere det underfundige folk- og vise-univers med både den Django Reinhardt’ske gypsy-swing virtuositet, skiffle, solo-soul, pop og punk!
Til koncerterne kombineres den legesyge musik og tekst. Og det hele blomstrer op i en højere enhed, som sætter gang i både danseben, lattermuskler og tårekanaler, når drengenes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske og elektriske instrumenter og helt ned til de bagerste rækker.

Citater:
“Unikt. Fuldstændig et modstykke til alt moderne popmusik. Undtagelsen, der bekræfter reglen. Det er det, der rammer folk." Remee i GoAften Danmark
“Bo Evers har en evne til at skabe sjove billeder og beskrive situationer med mange, mange gode og overraskende ord og udtryk. Hans billeder og hans måde at fortælle på er skøn...". Sabine Kirchmeier, fhv. direktør for Dansk Sprognævn

Lyt til Bo Evers på Spotify her