Flyttet til den 11.6: Ruth to Hell

• Ruth to Hell i Kulturhuset Islands Brygge

fre. 12. mar. kl. 20.30
Forsalg: 90 kr. + gebyr / I døren: 120 kr.
Dørene åbnes kl. 20.00
Koncerten er flyttet til den 11.6 - 2021

Billetinfo:

Vi er desværre blevet nødt til at flytte koncerten til den 11.6 - 2021.

Har du købt billet og ønsker at komme til koncerten den nye dato, medbringer du bare din nuværende billet. Ønsker du at få refunderet din billet, skal du senest den 6.2 - 2021 sende en mail til: kashan@kk.dk med dit navn samt mailadressen, som billetten er købt gennem. Vores billetudbyder Billetto.dk har meldt ud, at der kan gå op til 21 hverdage efter den 6.2 før pengene, er refunderet.

Har du allerede skrevet til Billetto eller kashan@kk.dk bedes du gøre det igen. Beklager besværet.

--------

​Genren er ”rå og svedig dametråd” – med et glimt i øjet

Musikerne har hver især spillet i mere eller mindre kendte rock- og bluesbands og har en stærk passion for at trykke den af på bedste rockmanér, og det gør de på både små og store scener. Bandet har derudover optrådt i forskellige medier, bl.a. TV2 og Go’ Aften Danmark. Her har de også bidraget til en snak om kvinder, alder, rock og kønsroller. En debat, medierne hele tiden kredser om, når de skriver om bandet, men de fire kvinder foretrækker bare at blive betragtet som et rockband, selvom de godt ved, at de ikke kan undgå en masse spørgsmål og undren fra både medier og publikum. Det er en unik situation at være i sammenlignet med andre coverbands.

Et måske kendt ansigt for nogle, er forsangeren Effy, bedre kendt med sit rockband ”Effy og Eliten”, som op gennem 80’erne turnerede flittigt og udgav en masse musik.

Trommeslageren, Sanne Unruh, kommer fra det legendariske kvinderockband Miss B Haven, The Poets og James Thomas, som nogle nok kan huske. Herudover har bandets bundsolide bassist, Gitte Kampp, en fortid i Hangover Blues Bands m.fl.  - og sidst ankomne bandmedlem er guitaristen, Kirsten Bilfeldt, som i den grad gi’r den gas med resten af holdet.

Ruth To Hell henvender sig til et bredt publikum både aldersmæssigt og genremæssigt med bandets rockfortolkninger, som er et interessant mix af nostalgi og moderne rock. Bandet er kendt for at skabe en særlig festlig og folkelig stemning.

Ruth To Hell - line-up:
Effy: Vokal, guitar, keys