Familiekoncert: Min mormors gebis med Dissing & Las

21.03.2020, 13:00 til 14:00
60 kr. pr. person
Fra 5 - 10 år
Jacob Martin Strids bestseller-børnebog tilsat reggae, rock, folk og rendyrket pop

Der er frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde. Min mormors gebis er en musikalsk fortolkning af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog af samme navn. Og fordi bogen sprudler, gør trioen det samme. Koncerten spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop.

- Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger. Og vi har ladet os drive med. En del børneplader lyder lidt som om, de er tilpasset at skulle køre i baggrunden uden at genere nogen. Men vi har ønsket at nå dertil, hvor det blev en fælles oplevelse for børn og voksne, ligesom bogen. Vi har tænkt: ’Hvad ville Jakob synes om det her?’ Sangene skulle have noget af hans anarki, så det er blevet et børnealbum med horn i panden

Bogens afsæt kom, da Jakob Martin Strid over hals og hoved bad trioen om at sætte musik til en tekst i forbindelse med, at han fik Kronprinsparrets Kulturpris. Dissing & Las lavede ’Grønlands is’, og alle var så glade for resultatet, at samarbejdet blev udvidet til at omfatte hele den bramfri bog om medisterminister Fister, om et araberkomplot mod en rabarberkompot og om hvaler i Holmens Kanal.

Fra 5-10 år