Falderebet / Roxy Jules (solo)

• Falderebet - Foto: Thor S. Irming
25 jun

fre. 25. jun. kl. 20.30
Forsalg: 80 kr. / I døren: 100 kr.
Døre kl. 20.00 1. Show 20.30 ROXY JULES 2. show 21.15 Falderebet
Melodiøs støjpop fra det nye danske orkester Falderebet.

Falderebet er et nyt orkester på den danske musikscene, bestående af profilerede og erfarne musikere fra den københavnske undergrund. Bandet er aktuelle med deres selvbetitlede debutalbum, der blev godt modtaget af de danske anmelderne.

Som en slags musikalsk eksponent for ’Nordic Noir’ tager Falderebet udgangspunkt i støjpop og er meget inspireret af den nye bølge af post-punk fra Stuttgart. Udtrykket er potent, melodiøst og insisterende. Teksterne er dansksprogede og kredser om de eksistentielle kriser, der ofte rammer det enkelte menneske i det postmoderne samfund – et trygt velfærdsamfund, som dog også slår sprækker med jævne mellemrum.

I november 2019 tog Falderebet til Berlin og indspillede 10 numre til et debutalbum. Bandet indspillede alle sangene ‘live’ i Tricone Studios, der ligger i det legendariske Funkhaus – hvor det tidligere DDR sendte radioudsendelser – på blot to dage. Det har skabt en ’alt eller intet’-tilgang til sangene, hvor bandet spiller med en nødvendighed, nerve og intensitet, der brager ud af højttalerne. Resultatet er hårdtslående, hurtigt og støjende – men også melodisk, eftertænksomt og inderligt.

Albummet er mixet og mastereret af den tyske producer Ralv Milberg, der står bag produktionerne af toneangivende Stuttgart-bands som Die Nerven og Karies.

FALDEREBET består af Bo Bech Arvin på vokal (The Reptones, Davenport, Stolenwatch), Stefan Weinreich på guitar (Still Midnight, Racing Ape, Snuff Cameramen, DMVB.), Mark Winther på trommer (Still Midnight, Racing Ape, Snuff Cameramen, DMVB) og Jakob Lund på bas (The Reptones, Stolenwatch).

Lyt til Falderebet på Spotify

Falderebet medbringer Roxy Jules, som dækker over sangeren og sangskriveren Julie Runa, der har rumsteret i undergrunden og udsendt alternativ rockmusik under sit kunstneriske alias siden starten af årtiet. Hun har udsendt fire album og seneste udgivelse er EPen 'Still Falling Through The Wire', der kom tidligere i år.

Lyt til Roxy Jules på Spotify