Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

Engqvist / Reimann Unit All Stars - Vinterjazz Festival

fre. 12. feb. kl. 20.30
Forsalg: 100 kr. + gebyr / 120 kr. i døren
Dørene åbner kl. 20.00
Glæd dig til en aften med soul-jazz-funk serveret med masser af kærlighed og groove.

Unit All Stars består af gruppe danske topmusikere (og nære venner), der hver især havde så travlt, at de var nødt til at danne en enhed for at kunne spille sammen. Bandet finder inspiration hos Stevie Wonder, Herbie Hancock, Marvin Gaye og Miles Davis. Musikerne i Unit All Stars har alle vundet utallige priser inkl. Danish Music Awards, Nordic jazz Price og US TV SHOW Studiojams For Most Inspiring Drummer og har turneret og optrådt med topkunstnere i verdensklasse. Bare for at nævne nogle få; Randy Brecker, kid Creole, Grace Jones, Chris Minh Doky, Andrew Strong, Jimmy Haslip, Robben Ford, Alex Acuna, Ellis Hall, Frank Gambale og Russel Ferrante.

Line up:

Poul Reimann: Klaver, nøgler og sang