Change language

  • Dansk
  • English

Elvis show - Mike Colin Andersen and Memphis Royal Orchestra

24 sep

Dato

fre. 24. sep. kl. 20.30
Forsalg: 250 kr. + gebyr / I døren: 280 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Den fantastiske Elvis-imitator Mike Colin Andersen og band byder på Elvis' bedste sange

Vi præsenterer en forpremiere på det helt nye fantastiske Elvis show, Elvis and Memphis Royal Orchestra, som gæster Kulturhuset Islands Brygge for første gang. Selvfølgelig bliver deten aften med alle de uforglemmelige Elvis-hits bl.a. Burning Love, Suspicious Minds, American Trilogy, Always On My Mind og som noget særligt denne aften også med nogle af Elvis største filmhits - som bl.a. Jailhouse Rock, Devil In Disguise, Teddy Bear, Can’t Help Falling In Love, Love Me Tender m.fl.

Med 10 topprofessionelle musikere på scenen med hornsektion, som Elvis Presley ville være stolt af, er der garanteret Rock ’N’ Roll lyd med masser af fantastisk ELVIS energi, der nok skal få publikum op af stolene. Mikes stærke stemme bærer de store Elvis-ballader med stor intensitet og indlevelse, så de fleste får gåsehud.

Mike Colin Andersen er fem gange prisvinder og er kendt fra tv, ugeblade og aviser. Mike har også for nylig fået overrakt prisen som Caribiens bedste Elvis imitator og prisen ”The Voice Of Elvis”. Mike er også gået i gang med en spillefilms karrieren hvor han skal spille hovedrollen.

Han har turneret med Elvis Presleys ven og korsanger Mr. Shaun Nielsen i udlandet, Shaun har udtalt offentligt at for første gang har han hørt en stemme, der virkelig ligger utroligt tæt på The Kings. Han er således citeret for at sige: “Mike has one of the finest voices, since Elvis passed away. He is the closest to Elvis that I have ever worked with”. Shaun var både korsanger og bandmedlem for den originale Elvis. Mike har sunget med ”The Stamps”, som var Elvis’ faste gospelkor, turnéen blev en kæmpe succes. Mike har optrådt for bl.a. kongelige og præsidenter. Nu får du muligheden for at opleve et stykke musikhistorie live! En aften med masser af herlig nostalgi

Med Memphis Royal Orchestra og Mike Colin Andersen i front får man et topunderholdende, musikalsk og dynamisk show. The King Will Rock You!