Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

Elvis 85 Celebration med C.C Riders Big Band

• En aften med Elvis' bedste sange i Kulturhuset Islands Brygge
12 jun

fre. 12. jun. kl. 20.30
Forsalg: 250 kr. + gebyr / I døren: 280 kr.
Dørene åbnes kl. 19.30
Den fantastiske Elvis-imitator Mike Colin Andersen og band byder på Elvis' bedste sange

I januar ville Elvis Presley - The King - være fyldt 85 år, og det skal fejres hele året. Derfor er det en kæmpe fornøjelse, at Mike Colin Andersen & C.C. Rider Big Band gæster Kulturhuset Islands Brygge for første gang. Selvfølgelig bliver det en aften med alle de uforglemmelige Elvis-hits, ’Burning Love’, ’Suspicious Minds’, ’American Trilogy’, ’Always On My Mind’, m.fl., og som noget særligt denne aften også med Elvis største filmhits - som bl.a. ’Return To Sender’, ’Jailhouse Rock’, ’Devil In Disguise’, ’Blue Hawaii’, ’Teddy Bear’, ’Can’t Help Falling In Love’, ’Love Me Tender’, og ’Viva Las Vegas’!

Med 20 professionelle musikere på scenen med en hornsektion, som Elvis ville være stolt af, er der garanteret Rock’N’Roll lyd med masser af ELVIS energi, der nok skal få publikum op af stolene. Mikes stærke stemme bærer de store Elvis-ballader med stor intensitet og indlevelse, så de fleste får gåsehud.

Mike Colin Andersen er fem gange prisvinder og er kendt fra tv, ugeblade og aviser. Mike har også for nylig fået overrakt prisen som Caribiens bedste Elvis imitator 2019 og prisen ”The Voice Of Elvis”. Han har turneret med Elvis Presleys bedste ven og korsanger Mr. Shaun Nielsen i udlandet, Shaun har udtalt offentligt at for første gang har han hørt en stemme, der virkelig ligger utroligt tæt på The Kings. Han er således citeret for at sige: ”Mike has one of the finest voices, since Elvis passed away. He is the closest to Elvis that I have ever worked with”. Og Shaun var både korsanger og bandmedlem for den originale Elvis.

Mike har sunget med ”The Stamps”, som var Elvis’ faste gospelkor, turnéen blev en kæmpe succes. Nu får man muligheden for at opleve et stykke musikhistorie live!

Med CC Rider Big Band og Mike Colin Andersen i front får man et topunderholdende, musikalsk og dynamisk show. Vi glæder os til en stor aften i selskab med det fantastiske C.C. Rider Big Band og en af de bedste Elvis imitatorer nogensinde i Danmark, Mike Colin Andersen. The King Will Rock You!

Line up:
Mike Colin Andersen
Kapelmester: Peder Kragerup & C.C. Rider Big Band
Trompeter: Benny Rosenfeldt, Jørgen Jangmark, Per Vissing, Erik Rasmussen
Tromboner: Tyge Museaus, Sara Stengård, Lene Neergård Erichsen, Henrik Larsen
Saxofoner: Niels Harrit, Per Milbo, Marie Egholm, Dorte Svare, Sverre Christensen
Rytmegruppe: Peder Kragerup, Christian Kronborg, Elo Luffe Lindhardt, Christian Winding
Kor: Isabella Kragerup, Agnethe Nordin