Change language

  • Dansk
  • English

The Doors Tribute

04 sep

Dato

fre. 04. sep. kl. 20.30
Forsalg: 120 kr. + gebyr / I døren: 140 kr.
Dørene åbner kl. 20
Et must-see for alle Doors-fans og for alle, der ønsker at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik.

THE DOORS TRIBUTE [TDT] hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors’ musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. 

Ved brug af vintage-udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra de originale studieoptagelser, er målet at give publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors’ mange facetter og alsidighed.

Dette er IKKE det lidt vanlige kopi og look-a-like kostume-show! Medlemmerne af [TDT] er ikke kun et regulært A-hold af velkendte og etablerede professionelle musikere og kunstnere, men har et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige Doors besætning. Man kan sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt & beundring:

”Vi føler os ret beærede over muligheden for, at viderelevere denne legendariske musik til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften.”

The Doors Tribute: Mike Hecchi - Vokal // Kent Søgaard - Keys // Alex Olesen - Guitar // Morten Brauner - Bas // Per Vatne - Trommer