Change language

  • Dansk
  • English

Dobbelt releasekoncert: Styr + igen igen

29 sep

Dato

ons. 29. sep. kl. 20.00
Gratis Entré
Dørene åbner 19.30
Trioen Styr kommer med støvet messing pop, mens kvartetten igen igen er klar til at give publikum blød, kantet, skarp og skrøbelig rock
Kom og vær med til feste og få fyldt ørerne og sjælen med messing pop fra Styr og nyd igen igens dansksprogede garagerock.
 
En aften, to bands. Bobler på glas og rock din nat!
 
 

Styr

Når Styr går på scenen er det med noget på hjerte. Historier fra levet liv. Koncerterne er dragende og intense. Vi næres af poetisk nerve. Sange om kærligheden, døden, forelskelsen, sorgen, blendes i støvet messing pop.
Med en dugfrisk ep på cv'et er Styr nu ude på scenerne for at give publikum en fed oplevelse.
 
 
Line up:
Søren Clausen: keys, samples, bas 
Thomas Melbye: vokal og guitar
Rasmus Juel: messing
 
_________
 

igen igen

Et los i røven uden navlepilleri
 
Dengang, for en del år siden, rendte Stig og Rico rundt i Aarhus og havde rimelig succes med deres bands, Zircus og Vildensky. På samme tid gik det også strygende for Bo og Martin i København med deres band, September. Men så kom livet lissom i vejen, og bands og musik forduftede. Hvor længe kan man så holde sig fra noget, som man inderligt brænder for? I 2018 fandt de fire så hinanden og dannede bandet igen igen. Først blev der øvet, så blev der øvet, så blev der øvet lidt mere, og så blev der lavet ny musik, og så ramte bandet landevejen. De sidste par år tid har igen igen høstet erfaring, bifald og succes på klubscenerne i København og på mindre festivaler ude i landet med sin bløde og kantede, men også skarpe og skrøbelige rock.
 
Inspirationskilderne er mange, og musikken lander i den herlige fællesmængde, som de fire gutter kan blive enige om er fedt. Men nogle ting er ikke til diskussion: Det skal svinge, det skal være interessant, der skal være noget guitar - ind i mellem også gerne lidt voldsom guitar, der skal være feeling, og der skal fanme spilles ordentligt! Teksterne er på dansk, og de handler om det menneskelige, det jordnære, hvad livet byder på af stort og småt, og hvad gør man så? igen igen spiller på egne livserfaringer – uden af den grund at forfalde til navlepilleri.
 
Line up: 
Rico Kærsgård: Sang og guitar
Bo Louring: Guitar
Stig Worm: Bas
Martin Christensen: Trommer