Depeche Mode Fest feat: Enjoy The Silence Live

19.05.2018, 21:00
125 kr. + gebyr i forsalgI - 150 kr. i døren
Døre åbner kl. 20.00
19.5.2018 er der sort tøj og synthesizere på plakaten, når Depeche Mode jam-bandet "Enjoy The Silence" spiller i KIB for første gang.

Grunden er helt klart gravøl og koncert i hylekor, fordi Global Spirit Tour 17/18 er afsluttet og har sat sit sidste punktum for os millioner af fans…men vi trøster os så med Danmarks bedste tribute band, og sammen med de bedste WaveFest Folk og Danish Devotees skal der danses, synges og festes igen til DM's hits fra et bagkatalog som er en surprise i sig selv på aftenen.

Enjoy The Silence spiller den samme musik som Depeche Mode, 80‘ernes største synthesizer-band. Kodeordet er jamband. Enjoy The Silence låner Depeche Modes Sange og forvandler dem til live-oplevelser. Når kun det næstbedste er godt nok

Bandet spiller Depeche Mode sange, men gør sig ingen illusioner: - Vi er ikke en præcis kopi af dem, og kan selvfølgelig ikke erstatte dem. Det er som at erstatte dit livs kærlighed med et godt one night stand. Det ene er den ægte vare, det andet er skæg og ballade. Men hvis man kan lide Depeche Mode, tilbyder vi det næstbedste: En god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og et udtryk der ligger meget tæt på originalernes, fortæller bandets kapelmester Henning Vincent.

Et show til fødderne og ørerne
Til koncerten kan man opleve højdepunkterne fra hele Depeche Modes karriere – fra starten af 80’ere til det nye årtusinde, fra "Just Can ́t Get Enough" til "Personal Jesus". Der er både plads til at synge med og danse sig gennem aftenen, men også til at lukke øjnene og lytte sig væk og tilbage til minderne.

Enjoy The Silence består af fem musikere og en sampler. Originalt er der ellers kun tre personer i Depeche Mode. Men Enjoy The Silence indspiller ikke plader. De spiller kun koncerter. Derfor har coverbandet udvidet holdopstillingen - hvad originalerne da også selv gør, når de spiller koncerter. Det skal lyde live, og den lyd lever Enjoy The Silence op helt op til.

Vi ses dressed in Black d. 19. maj.

Dørene åbner kl. 20. Koncertstart kl. 21. Pris i forsalg: 125 kr. + gebyr - I døren 150 kr.

AFTERPARTY:

Har du fået købt billetten til AFTERPARTY, hvor DM eksperterne / DJ Gerth B og DJ Steve Nilsson spiller DM frem til kl. 04 i Underhuset på Halmtorvet - Køb billetten via linket her: https://billetto.dk/e/depeche-mode-fest-enjoy-the-silence-afterparty-billetter-254345