Den Syngende Lussing & Mandagsklubben

• Improteater i Kulturhuset Islands Brygge
12 dec

12.12.2018, 20:00 til 22:00
Totalt improviserede teaterforestillinger, hvor uforglemmelige optrin og underfundige karakterer vrides ud af det rene ingenting.

Der er 200 % improteater i Salen, når både Den Syngende Lussing OG Mandagsklubben betræder scenen.

Den Syngende Lussing leverer totalt improviserede teaterforestillinger, hvor uforglemmelige optrin og underfundige karakterer vrides ud af det rene ingenting. Uddannet fra Improskolen KBH klasker de 7 skuespillere situationer af høj poesi og eftertænksomhed i hovedet på deres uundværlige publikum, fra nøgen socialrealisme til kulsorte absurditeter. Den Syngende Lussing giver dig smæk for skillingen til du græder af grin. Mandagsklubben er en improcomedy-teatergruppe på syv medlemmer, som udfører små teaterstykker baseret på et enkelt ord fra publikum. Som i al improteater er intet forberedt eller aftalt på forhånd mellem skuespillerne. Det gør hver forestilling unik, spændende, overraskende og ikke mindst morsom.

Glæd jer!