Den Digitale Videnskabsklub for hele familien

• Videnskabsklub i Kulturhuset Islands Brygge

tir. 19. jan. kl. 07.00 til ons. 31. mar. kl. 17.00
Lav eksperimenter derhjemme sammen med Den Digitale Videnskabsklub
Find DNA i et hindbær eller skab et herbarium i Den Digitale Videnskabsklub.

Vær med i Den Digitale Videnskabsklub for hele familien!

I Videnskabsklubben kan du sammen med dit barn gå til videnskab og lære om primatologi, mikrobiologi og biodiversitet. Indtil vi kan mødes fysisk i kulturhuset, foregår Videnskabsklubben digitalt med sjove og spændende eksperimenter man kan prøve derhjemme på køkkenbænken.

I kan f.eks. undersøge et hindbærs DNA, lave et herbarium med tørrede blade eller finde mikroberne i jeres surdej.

Masser af sjove hjemme-eksperimenter på Videnskabsklubbens hjemmeside

Få inspiration til selv at prøve kræfter med nogle af Videnskabsklubbens sjoveste forsøg og aktiviteter derhjemme. ​ Aktiviteter og materialer er udviklet af nogle af Danmarks førende forskere til Videnskabsklubben. Aktiviteterne henvender sig til aldersgruppen 9-12 år, men yngre børn kan også være med, hvis de får en hjælpende hånd fra eksempelvis mor, far eller ældre søskende.

Find alle eksperimenterne på videnskabsklubben.dk