Dansefest med BLAST

16.02.2018, 20:30 til 23:30
225 kr + gebtr / 250 kr. i døren
Døre åbner kl. 19.30
BLAST er funky, boogie og rytmer du bare ikke kan stå stille til, så fang en funky danseglad ven og kom og varm dig her i februar kulden!

Er du til Earth, Wind & Fire, Alicia Keys, Joe Cocker, CHIC, Kool & the Gang, Prince m.fl.? Så er det nu du skal kridte danskeskoene, sende en runde-sms til alle dine venner og fyre den maks af til Blast & Blæs i K-I-B.

Når BLAST optræder er det altid en svedig fest, hvor publikum bliver revet med af funky dansemusik og forrygende solister og instrumentalister.

Det danske soul-funk bigband Blast blev dannet i 1980 af nogle af landets bedste musikere og sangere, men tog først fart i '81, og blev hurtigt een af Danmarks mest populære bands i 80'erne. I en periode tegnede solister som Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell bandet. Men også prominente navne som Tamra Rosanes, Mona Larsen, Bob Ricketts, Poul Halberg, Jacob Andersen og Jørgen Emborg m.fl. har gennem tiden været medlemmer af orkestret. Blast blev opløst i 1990 og gendannet i 2005.

I dag består Blast både af garvede veteraner og nye talenter. Alle gymnasieeleverne fra 80'erne er voksne, og det er BLAST nu også blevet. Men ikke desto mindre ved de hvem deres fans er, og vil hylde dem, og bandet for en tid i særdeleshed i 80'erne der aldrig kan, skal eller må glemmes.

BLAST vil få pulsen op, ja, især på dem som nu også er blevet en del ældre siden de funky Momtmatre eller gymnasiedage…Så kom og fest med og genoplev svedige funky, jazzede, men mest af alt musikalske HITS på HITS fra dengang og lidt fra nutidens hits. Både Earth, Wind & Fire, Joe Cocker, Prince, Ray Charles, Chaka Chan og Alicia Keys er i repertoiret, og der bliver mulighed for både at synge og danse med. Masser af mulighed for BLÆS og BOOGIE med een af Danmarks absolutte bedste partybands.

BLAST stiller op med Danmarks bedste 15 mand/kvinders big band som kun BLAST kan. Så forbered dig på genkendende ansigter, nostalgi, og husk at have det lette tøj på, og de rigtige dansesko..og ja, ømme fødder dagen efter.

Saml vennerne. Køb billetten, så loves der en FUNKY og FESTLIG aften.

Lyt til BLAST lige her, og mærk stemningen fra sidste det fede band spillede i Kulturhuset

Blast - line - up
Medlemmer: Britt Hein – vocal Christina Boelsskifte – vocal Helle Henning – vocal Jakob Olsen – guitar Jørgen Kaufmann – keys Ole Skipper Mosgaard – bas Niels Ratzer – trommer Kasper Wagner, Nis Toxværd, Ole Himmelstrup – saxer Carsten Andersen, Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt– trompet Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning – trombone