Dansefest: Bobo Moreno & The Heat Monkeys

02.02.2018, 21:00
195 kr. + gebyr - 220 kr i døren
Døre åbner kl. 20.00.
Kom med til en festlig funky aften med een af landets bedste sangere og et fantastisk hold af professionelle musikere.

Bobo Moreno fik sin debut på den danske musikscene i 1988 og har siden prøvet de fleste ting, der har med musik at gøre. Bobo Moreno har optrådt til små og store koncerter som sanger, ligesom han har sunget kor for Sanne Salomonsen, optrådt i TV og været i studiet med D.A.D. Alle ting som viser Bobo Morenos helt enestående alsidighed som musiker.

Bobo Moreno er fortrolig med de fleste musikalske stilarter, hvad enten det drejer sig om soul, jazz eller pop. Det er måske også grunden til, at Bobo Moreno siden sin debut har udviklet sig til et velkendt navn på den danske musikscene med et stødt og voksende publikum til følge. Bobo har samlet sine mest funky musikere til et band, og vil på denne funky fredag i Kulturhuset på Islands Brygge synge de største og mest kendte hits gennem 70er/80erne.

Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D.A.D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV transmitteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

Ja, Danmarks soulman skal nok få dig, vennerne og stemmebåndet varmt, når han synger FUNKY & FESTLIGE & SVEDIGE klassiske hits som:

Forvent sange som Brick House - Play That Funky Music - Super Freak - Super Freak - Disco Inferno - Papa Was A Rolling Stone - Car Wash - I Need A Dollar - Celebration - I Want To Take You Higher - Blame It On The Boogie - September - Sex Machine  m.fl…..Kan du selv mærke hvor fantastisk funky det bliver?

Saml vennerne, som ligesom dig kan lide at danse, så skal Bobo & hans funky band og de festlige funky gæster nok sørge for at "Play That Funky Music” for jer. Der vil være DJ på før og efter, som vil spille alle de klassiske hits fra Kool & The Gang, CHIC, The Commodores, så der er plads til at fyre den max af op mod fem timer på denne FUNKY FRIDAY.

Se video fra sidste gang Bobo Moreno gæste Kulturhuset på Islands Brygge

Midnight Hour med Bobo Moreno i et fyldt kulturhus: https://youtu.be/Du1D6MQo9ow

Hør Bobo med band spille Stevie Wonder’s Superstition”  - https://www.youtube.com/watch?v=hfNNlQCDLbk

Du vil og kan slet ikke sidde stille, vel? Fang danseskoene, kom og dans bagdelen og julefedtet af. Mød gamle og nye venner….og HUSK dine bedste dansesko.

20.00: Dørene og dansegulvet åbner

21.00: Bobo Moreno & The Heat Monkey’s