Change language

  • Dansk
  • English

Coronakriger -20 med Susan Ørum og Tom Lindby

28 jan

Dato

tor. 28. jan. kl. 19.30
Forsalg: 100 kr. / I døren: 120 kr.
Dørenes åbnes kl. 19.00
Coronakriger-20 er autentisk moderne dansk fortælling tilsat sprøde popsange

Hvem er jeg, hvis verden aldrig bliver den samme igen?

Fortæller & sanger Susan Ørum bliver solidt bakket op af multimusiker Tom Lindby, og de sender forestillingen afsted i et set up med afspærringstape og håndsprit som naturlige ingredienser. Der venter publikum en oplevelse med plads til både det gode grin, alvor og iørefaldende musik.

Susan Ørum ender på Hvidovre hospital med et brækket håndled i marts 2020, og præcis en uge senere bliver hun kørt ind på det nye corona-afsnit på samme hospital – og ikke mindst hjem igen til isolation. Her venter en tilstand af feber og et tankemylder, der kommer ud i alle livets afkroge.

CORONAKRIGER-20 er en fortælling om at blive konfronteret med sig selv, når alt andet lukker ned. Om at fortryde, tilgivelse og ikke mindst savnet efter dem, vi måske aldrig ser igen. Publikum vil givetvis genkende lidt af sig selv i den uheldige hovedperson, der fortumlet går igennem sin egen personlige coronakrig, mens marabou-karrusellen kører, og naboerne synger fra altanerne: Det bliver godt igen!

Team CORONAKRIGER-20
Susan Ørum: Fortælling, vokal, manuskript & musik.
Tom Lindby: Guitar, musikproduktion & komponist.
Maja Clementsen: Instruktion og scenografi.

Varighed: 70 minutter.

Publikum anmelder:

“Tak for en topaktuel corona-gyser-komedie – og SÅ flot pakket ind i super sprøde guitarriffs og lækre popsange i særklasse……ahmen det er femstjernet!”

“På alle måder medrivende og fantastisk. Susan Ørum – du er kunstner af guds nåde”

“Forestillingen fungerer sublimt i en vekslen mellem Susan Ørums fortælling, musikalske intermezzi og ikke mindst sange og musik, der skrevet til forestillingen. Musikken leveres kompetent og med nerve af Tom Lindby og Ørums vokal er både kraft- og effektfuld, den vil ud. Selvom forestillingen rummer både humor, alvor og en tragisk begivenhed, lefles der ikke for det sentimentale. CORONAKRIGER-20 er vedkommende, aktuel, sjov og rørende.“