Comedy på Bryggen: Lasse Rimmer, Jesper Juhl og Mark Le Fêvre

28.03.2018, 20:00 til 22:00
100 kr. + gebyr
Få et godt grin sammen med Lasse, Jesper og Mark d. 28/3

Comedyklubben og Kulturhuset Islands Brygge præsenterer:

Lasse Rimmer, Jesper Juhl og Mark Le Fêvre
Vært: Valdemar Pustelnik

Showet starter kl 20. Dørene åbner kl 19.

Lasse Rimmer var i foråret 2016 på tour med sit seneste one man show KÆPHESTE, der af BT, Politiken og Berlingske blev belønnet med 4 stjerner og ord som “virkelig sjovt”, “forbandet god” samt “skarpt formuleret, velreflekteret og præcis som næsten ingen andre."

Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen. I 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm "Fri os fra det onde". Et par krøllede hoveder har dog også set Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhyggeligt morsomme ”Mandrillen”. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem men også griner af dem.

Jesper Juhl
Udover at være kendt for velskrevne og elegante punchlines på stand-up-scenen, er Jesper Juhl i de seneste år blev kendt som satirevært og skuespiller i bl.a. tv-serien Kristian.
Det var da også mere end velfortjent, at Jesper i 2009 fik prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla, og at han i 2013 vandt TV-prisen for sit helt eget satire-show ”Absurdistan”. Afløseren for den succes var fra efteråret 2014 “Hykleriget”, hvor han – igen sammen med Kristoffer Eriksen – kaster et kritisk og satirisk blik på de organisationer og personer i Danmark, der har opnået magt, indflydelse og status, men ikke forvalter deres position som samfundet og danskerne kunne forvente.
I sin rolle som stand-upper har Jesper Juhl bl.a. flere år i træk brilleret i tv-succesen Comedy Aid.

Mark Le Fêvre
Mark Le Fêvre er en komiker, der er energisk, utroligt charmerende og så har han en evne til at leve sig ind i sine jokes som kun få komikere kan. Mark elsker også at indrage sit publikum, så de bliver en del af showet.

De sidste par har Mark især fået stor succes med sine facebook-videoer med bl.a. "Jyde Man".

Udover at turnere som Stand-up komiker har man kunne opleve Mark le Fêvre I radiosuccessen “Vågn Op" på The Voice, som spilekspert i Go’morn Danmark på tv2 og somtv-vært på musikprogrammet Voodoo på 7’eren.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

Køb billet i forsalg

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)