Comedy på Bryggen

07.05.2019, 20:00
99 kr. inkl. gebyr / studerende 75 kr. inkl. gebyr
Dørene åbnes kl. 19.30
Kom og oplev Martin Nørgaard og Karsten Green gi' den gas - Mikkel Klint Thorius er vært

Martin Nørgaard:
Martin er uden tvivl et af de største talenter på den danske standupscene lige nu. Siden han som 18-årig debuterede har han formået at gøre sig positivt bemærket ved flere lejligheder. Han blev nr. tre til “DM i standup” i 2010, og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit onewoman show “Linda P –og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for hans åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. Det er således også helt fortjent, at han har vundet "Garmin Talentprisen 2014" ved Zulu Comedy Galla. Til efteråret er han aktuel med onemanshowet ”Hygge”.

Karsten Green:
Karsten Green debuterede som komiker til DM i standup i 2004, og på trods af hans ikke-eksisterende erfaring fik han talt sig direkte ind på en fornem 3. plads. Manglende erfaring er ikke noget, han kan prale af længere. Karsten har i mere end 15 år levet og åndet standup, og det har gjort ham knivskarp på en scene. Karstens evne til at læse og inddrage sit publikum gør hans stil både personlig og nærværende. Han er en ekstrem ærlig og modig komiker, der ikke er bange for at udlevere sig selv og sine skavanker, så længe det bliver sjovt. Og det gør det. Ud over standup har Karsten medvirket i en lang række comedy-programmer på TV2 Zulu. Heriblandt "Comedy Fight Club", "Ups! Det er live", "Zulu Gumball", "Tåber på eventyr" og senest "Testkaninerne". Han har desuden været en fast del af redaktionerne bag programmer som "Dybvaaaaad", "Gir det mening", "Zulus Årskavalkade", "Torben Chris rydder op" og mange andre. På trods af Karsten Greens lange TV-CV er det dog på scenen, han hører hjemme, og det er her, han skal opleves.

Mikkel Klint Thorius:
Med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show - hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i standup 2013, hvor det tidligt stod helt klart, at dette lysende talent ville ende i finalen. Mikkel kunne også opleves på Comedy Aid 2017.