Comedy

• Torben Chris, Mikkel Klint Thorius og Jesper Juhl i Kulturhuset Islands Brygge
26 nov

26.11.2019, 20:00
Entré: 125 kr.
Dørene åbnes kl. 19.00
Comedyklubben og Kulturhuset Islands Brygge præsenterer Torben Chris og Jesper Juhl. Aftenens vært er Mikkel Klint Thorius

Torben Chris
Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler, man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turnéen "Rage against the mainstream". Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.

Jesper Juhl
Udover at være kendt for velskrevne og elegante punchlines på standup-scenen er Jesper Juhl i de seneste år blev kendt som satirevært og skuespiller i bl.a. tv-serien Kristian.

Det var da også mere end velfortjent, at Jesper i 2009 fik prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla, og at han i 2013 vandt TV-prisen for sit helt eget satire-show ”Absurdistan”. Afløseren for den succes var fra efteråret 2014 “Hykleriget”, hvor han – igen sammen med Kristoffer Eriksen – kaster et kritisk og satirisk blik på de organisationer og personer i Danmark, der har opnået magt, indflydelse og status, men ikke forvalter deres position som samfundet og danskerne kunne forvente.

I sin rolle som standup-komiker har Jesper Juhl bl.a. flere år i træk brilleret i tv-succesen Comedy Aid.

Vært: Mikkel Klint Thorius
Mikkel Klint Thorius har været vært ved DM i standup 2018, og han er for alvor ved at nå bredt ud og slå igennem. Han kommer i sin standup ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og måske ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder.

Mikkel er tidl. vinder af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu. Han debuterede med sit første onemanshow, 'Hvid skyld', der også udkom hos Netflix.

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre uforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser)