Christmas Lights - Julekoncert med Røst

13.12.2018, 20:00
Forsalg: 50 kr. + gebyr / 60 kr. i døren
Dørene åbnes kl. 19.30
Kom og hør "Pop du næsten kender"

Det er december. Butikkerne er pyntet op, gågaden sort af mennesker, og bæltet er allerede spændt to huller ud... men der mangler alligevel noget: Julestemningen!
Midt i konfekten og indpakningspapiret sidder du og lytter til tante Birgittes højrøstede jule"sange", men uden så meget som en lille smule lyst til at synge med på "Glade jul". Heldigvis er koret Røst her for at hjælpe dig!
Giv tante Birgitte én på opleveren og tag hende med til Røsts julekoncert d. 13. december i Salen på Kulturhuset Islands Brygge. Her fremfører vi alt andet end de velkendte julesalmer og giver dig en intens koncertoplevelse, som helt sikkert giver julestemning - og point på gavekontoen hos tanten.

Røst giver en nærværende, musikalsk oplevelse med håndplukkede numre, der passer under parolen "Pop du næsten kender". Med et repertoire, der spænder over kunstnere som Florence & the Machine og Katinka, fører vi dig på en rejse af sange, der næsten blev klassikere. Røst holder til hos Copenhagen Music i Københavns Sydhavn og dirigeres af korleder Mie Rank Brunberg. Sammen har vi et højt ambitionsniveau, og derfor er vi også et kor i konstant udvikling - blandt andet i tæt samarbejde med Copenhagen Music. Røst er pop, du næsten kender.