Change language

Chief 1

  • Chief 1 i Kulturhuset Islands Brygge
21 sep

Dato

21.09.2017, 21:00
Forsalg 125 kr + gebyr
Dør kl. 20.30
Hitmager og livsklog sangskriver gæster kulturhuset

Alle kender Chief 1 – som medlem af det banebrydende Rockers By Choice og ikke mindst som producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Bl.a. L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Love Shop, Sanne, Kim Larsen, Ace of Base, Ricky Martin, Niklas, Bo Evers osv.

Nu går Chief 1 for første gang SOLO som sangskriver, sanger, solist og med eget orkester. Og han har i den grad noget på hjertet med den kendetegnende ørehængende lyd og med skarpe, livskloge og ærlige tekster. Repertoire spænder vidt og publikum vil møde pop, nordisk elegance, blues, dybfølt soul og dansabelt urban. 

Nyt album er ude i foråret 2017 og singlen ’Sommernætter’ lever allerede i bedste velgående på DR.

1. singlen fra marts 2016, 'Man Skal Dø Lidt', fortæller om depressionens sorte dybder, om kviksand til ørerne, om at alting sker af en grund og om ikke at gi´ op - ikke gi´ slip. Den svære tid blev paradoksalt nok blev Chief'ens vej til at gå solo: "Det eneste jeg kunne var at skrive" fortæller Chief 1 om sygdommens greb i ham.

Chief 1 LIVE: Spiller i foråret og sommeren 2017 med et udvalgt og suverænt band. En stab af unge mennesker - en smeltedigel af musikalitet:

Chief 1: Vokal
Heini Corfitz: Guitar & Kor
Bo Petersen: Guitar & Kor
Signe Juhl: Keys & Kor
Sisse Tomczyk: Vibrafon & Perc
Casper Mikkelsen: Trommer & Kor