CameliOrquestra - en nervepirrende cirkuskoncert

26 sep

lør. 26. sep. kl. 19.00 til kl. 20.00
Fri entré / Tilmelding nødvendig
Ved pakhusmuren i Havneparken ( Aflyses ved tilfælde af regn).
En forestilling for alle aldre, og hvor alt kan ske! Vilde musikakrobater flyver rundt mens de øser gypsy-funkmusik ud af instrumenterne.

Når aftensmaden er spist, venter der en en hæsblæsende nycirkuskoncert i Havneparken, hvor hele familien kan være med.

CameliOrquestra er en kombineret koncert- og nycirkusforestilling. En forestilling hvor alt kan ske, og musikerne bogstavelig talt flyver rundt mens de spiller. Musikerne er alle vanvittigt dygtige akrobater og deres fusion af nordisk folk-punk-gypsy-funk sætter pulsen i gang, mens akrobatikken skaber humoristiske, rørende, imponerende og nervepirrende øjeblikke.

Forestillingen er for hele familien og alle aldre.

Af teater Glimt

Ved Pakhusmuren i Havneparken
Der er fri entré / Forstillingen aflyses i tilfælde af regn.

OBS: Vi har et begrænset antal pladser! Der er kun adgang til forestillingen med billet.