Byttemarked på Bryggen

• ""

08.03.2020, 11:00 til 14:00
Fri entré
Har du tøj og ting liggende, som du ikke bruger, men som er i fin stand? Så ryd ud i det gamle og byt til nyt - og oplev glæden ved at dele.

Vi gentager succesen fra sidste år, og inviterer atter til byttemarked i Kulturhuset Islands Brygge. Her kan du bytte tøj til herre, damer og børn samt sko og legetøj. Der er også redesign-workshop for børn.

Alt er gratis og vi bytter til fordel for dig, din nabo og sparer på penge og ressourcer. De overskydende tøj og sager bliver doneret til velgørende formål.

Har du lyst til at være frivillig og hjælpe med opsætning og oprydning, så kontakt Hodan på hodan@miljopunkt-amager.dk.

Byttemarkedet er et samarbejde mellem Kulturhuset Islands Brygge og Miljøpunkt Amager samt støttet af Amager Vest Lokaludvalg.