Brophy’s Law + Nick Adams - Dobblet Vinyl Release Concert

tor. 28. okt. kl. 20.00
I forsalg: 140 kr. + gebyr / I døren: 160 kr.
Dørene åbner kl. 19.30
Melodiske folkesange med keltisk rocklyd fra Brophy's Law og intim americana-historiefortælling fra Nick Adams.

Brophy's Law & Nick Adams går sammen om vinyl release koncert i kulturhuset. Begge bands er lokale, internationale bands bosat på Amager. Begge albums blev indspillet og co-produceret af den legendariske danske musiker/producer Peter Brander, som har produceret albums til kendte danske kunstnere som Micheal Falch og Big Fat Snake for blot at nævne nogle få. Begge albums vil være tilgængelige på aftenen.

20:00 Nick Adams

Nick Adams' debut soloalbum “Blurred Get The Lines” er et solidt og bevægende album, fyldt med hjerte, sjæl og intim historiefortælling. Det viser en perfekt balance mellem Folk Rock, Americana og Country, der hylder og trækker på inspiration fra de store som Dylan/Springsteen/Van Morrison og mange andre fra musikkens guldalder.

21:30 Brophy’s Law (ENG/SCO/IRE/DK)

Bandet fanger altid publikum med deres keltiske rocklyd af fængende melodiske folkesange, der krydser felterne fra traditionel til moderne folkemusik. Fra Billy Bragg & Dylans singer-songwriter-stilarter af social commentary, til de optimistiske keltiske rockrytmer i Pogues, Flogging Molly og The Clash. Brophy skriver, albummet “True Stories” er fyldt med selvskårne sange, som maler billeder af jordomrejser, glæde, Englands små byer, pladesamlinger, flygtninge, propaganda, vikinger, lucky people, fiskeri og hjemkomst til sin fødeby.