Bo Evers & band

09.02.2019, 20:30
120kr. + gebyr - 140kr. i døren
Døren åbner kl. 20.00
Bo Evers er allerede på vej til at blive en publikums-darling. Hans selvskrevne tekster er en underfundige og forfriskende oplevelse.

Bo Evers er en musiker/sanger/sangskriver m.m. som allerede har indtaget den danske musikscene med stor succes. Bo Evers omgiver sig altid med de bedste musikere, og på Pottegården er det intet mindre end: Jesper Pyskow på trommer (spiller også med Tobias Trier, Rasmus Nøhr mfl. ) Rasmus Rude Christensen, guitar, har opholdt sig en del år i udlandet, og som få mestre Gypsy musikken. Emil Brun Madsen på bas, nyt ungt talent, har allerede vundet en del priser, som har bragt ham rundt i forskellige musikmiljøer i store dele af verden.

Oplev, hvordan den legesyge musik og tekst blomstret og går op i en højere enhed, der sætter gang både i danseben, lattermuskler og tårekanaler, når musikernes musikalske nærvær strømmer fra de akustiske instrumenter, og helt ned til de bagerste rækker. Koncerten vil byde på alt fra ny-klassikeren “Fred” over tragikomiske ballader og serenader, som “Barry White” og “ Et dansenummer” til mere eftertænksomme sange som “Hver anden weekend” Bo Evers skriver underfundige sange om alt fra sociale samfundsbetragtninger til intime kærlighedserklæringer, alt sammen serveret i en smagfuld kombination af humor og alvor. Forvent med andre ord en koncert leveret med charme, gnist og alvor, men frem for alt smittene energi, følsomhed og spilleglæde.

Hør “FRED

Hør “Barry White