Blue Traffic Lights / Mathias Lilholt / Caravan - Geyser by the Sea

14 aug

fre. 14. aug. kl. 16.30
Geyser by the Sea - gratis fredagskoncerter ved vandkanten

For at leve op til myndighedernes afstandskrav og forsamlingsforbud rykkes Geyser by the Sea indenfor i enten Lysthuset eller Salen.

Nyd aftensolen uden for kulturhuset med god musik til Geyser by The Sea. For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser - så kom i god tid.

Musikprogram:

16.30  Blue Traffic Lights

Det danske orkester Blue Traffic Lights spiller hårdtslående rock med intense rytmer, der får fødderne til at vippe med.

17.10  Mathias Lilholt

17.50  C4r4v4n

C4R4V4N ikke som andre danske bands – eller udenlandske. Bandets autentiske klang skyldes en grænseløs sammensmeltning af genrer. C4R4V4N's setup med bas, guitar og trommer kombineret med trestemmige vokalharmonier gør bandets lyd rå som et rockband og blød som fløjl på samme tid. Og så er C4R4V4N et danseband med en positiv vibe, der sætter folk i bevægelse.
Lyt til Caravan på SoundCloud her

Om Geyser by the Sea
Kulturhusets faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i juni, juli og august. Og der er altid fri entré. Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit. Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus. Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.