"B.B. & ME” En tribute til B.B. King med Chris Clermont (US)

15.02.2020, 20:30
Forsalg: 80 kr. + gebyr / 100 kr. i døren
Dørene åbner kl. 20.00
En hyldest til den musikalske arv fra den store B.B. King.

Sanger og guitarist Chris Clermont, født i Motown, har været en hårdtarbejdende musiker på Los Angeles musikscene i over to årtier, og har arbejdet med Dr Dre, Barry White, MC Hammer, Steve Tyrell, Kashif (Whitney Houston, Evelyn Champagne King, George Benson), Rod Stewart, Kelly Clarkson og mange flere. Clermont er en multifasetteret kunstner og har produceret fem albums, og var medlem af Brian Auger's Oblivion Express i 7 år. I Las Vegas arbejdede han med det populære australske act Human Nature i deres show "Smokey Robinson presents Human Nature: The Motown Show. ".

Clermont debuterede på egen hånd i 2019 med sin egen produktion "BB & Me: When Love Comes To Town" - en hyldest til den musikalske arv fra den store B.B. King.

Line up:

Chris Clermont: voc/guitar US