Banana Republiq feat. Chris Clermont (US)

23.02.2018, 21:00 til 23:00
100kr. + gebyr i forsalg - 120kr. i døren
Døren åbner kl. 20.30
Banana Republiq er et kærlighedsband, opstået i 2013. Travle venner, som ikke kunne holde ud ikke at spille sammen.

Der bliver spillet originale numre blandet med fortolkninger af udvalgte kunstnere, og musikalsk befinder man sig i et univers fyldt med soul, jazz, funk, groove og melodier, der ikke bliver væk.
D´herrer har spillet nationalt og internationalt med navne som John Pattitucci, Randy Brecker, Robben Ford, Jimmy Haslip, Finn Ziegler, Otto Brandenburg, Thomas Helmig, Den Gale Pose m.m.fl.
Ofte (som i næsten altid) kommer musikalske venner forbi ved koncerterne og spiller med, især i jazzfestivaltider - så vær beredt!

Chris Clermont og Henrik Engqvist/Banana Republiq go way back. Et musikalsk venskab gennem mere end 30 år gør at denne gruppe er yderst solid. Chris Clermont har spillet med artister som Snoop Dog, Dr Dre, Barry White, Funkthis, Brian
Auger, to name a few.

Banana Republic feat Chris Clermont har spillet masser af koncerter & er godt pakket ind til at give publikum en fantastisk oplevelse med masser af energi, soul og funk og ikke mindst: masser af kærlighed!

Line up:

Andreas Hatholt (Bas)
Poul Reimann (voc, pia)
David Rosenkilde (gui, voc)
Henrik Engqvist (dr)
Chris Clermont (voc, gui)