Change language

  • Dansk
  • English

Anders Blichfeldt

  • Anders Blichfeldt i Kulturhuset Islands Brygge
11 maj

Dato

11.05.2019, 20:30 til 23:00
245 kr. + gebyr / dør 270 kr.
Dørene åbner kl. 20.00
Da Big Fat Snake ikke turnerer mere fra 2019 har Anders besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed og “Vejen videre” er første skridt

I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow ‘Vejen videre’. Anders har siden 2010 dyrket genren “en mand og en guitar” og spillet mere end 100 koncerter. Senest med Docteur Bob turnéen I 2016.

De nye sange kombineres med alle de store Big Fat Snake hits.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det er humoristisk, nærværende, og super musikalsk. Vi får historierne bag de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig er TV-vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

Nyt album
Anders har lavet et nyt album, som ikke minder om noget han tidligere har lavet. Stemningen er som et soundtrack til en film, og indeholder både helt nye sange og en del af de sange som vi forbinder med Anders men i meget anderledes versioner. Albummet bliver en del af lydsiden på turneen. På den visuelle side har Anders allieret sig med en af de dygtigste lysmænd i Danmark, Miki Skjold, som kommer til at tilføje en helt ny dimension til Anders’ soloshow.

Medvirkende:

Anders Blichfeldt: vokal, guitar mm

Miki Skjold: lysdesign