Amagermesterskaberne i FIFA ’18

20.01.2018, 13:00 til 18:00
Kom og hep på ungdomsfinalisterne i FIFA på PS4

Amagers ungdomsklubber har spillet FIFA imod bandekriminalitet, og nu kan vi endelig præsentere finalerne i den store ungdomsturnering i FIFA. Fritidscenter 4-Syd og Kulturhuset Islands Brygge præsenterer: “Amagermesterskaberne i FIFA 18” for ungdomsklubberne på Amager.

Lørdag den 20 januar 2018 spiller vi #fifaimodbandekriminalitet. Arrangementet skal være med til at skabe fællesskab mellem ungdomsklubberne på Amager og deres unge. De unge får muligheden for at spille FIFA foran hundrede jublende tilskuere, og vinderen modtager fede præmier.

Fritidscenter 4-Syd ønsker en god og sund ungdomskultur på tværs af sociale skel og inviterer derfor til gratis FIFA turnering på storskærm i Kulturhuset Islands Brygge.
Kom og hep!