Change language

  • Dansk
  • English

All My Exes

08 okt

Dato

tor. 08. okt. kl. 20.00
Forsalg: 120 kr. + gebyr / I døren: 140 kr.
Dørene åbner kl. 19.30
Møgbeskidt banjomusik med rødderne i folk og country

Til koncert med All My Exes får du serveret alt fra afdæmpede numre til festlige dansetunes. Og når banjoen er i spil, kan ingen stå stille. Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med modermælken. Det kan høres på All My Exes’ umiskendelige folk-sound, ligesom teksterne kredser om livet i den Sønderjyske muld.

Det er altid en festlig oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet ’From Nashville to El  Paso’ fra 2013 har de turneret landet rundt og spillet utallige koncerter. Fra større festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i folks private stuer. All My Exes har efterhånden fået opbygget en solid fanskare, og det kan ses på de mange udsolgte koncerter.

Nyt album på gaden

All My Exes er ude med ny musik. Denne gang i form af en dobbelt EP. Pladen hedder ”Banjo Trash Presents Volume 1” og bliver udgivet på bandets eget pladeselskab Banjo Trash Records.

Al All My Exes’ musik er indspillet og produceret af bandet selv. Det hele er blevet til i deres private lydstudie, hvor de gennem tiden har opbygget deres helt egen lyd. All My Exes’ originale hjemmebryg er også nået frem til de etablerede medier. Singlerne ’Falling down again’ og ’She Takes Whatever She Wants’ blev bl.a. spillet jævnligt på P4 og P5.

Lyt til All my Exes på Spotify her