Alex Jønsson Trio

06.02.2020, 20:00 til 22:00
80 kr. + gebyr / 100 kr, i døren
Dørene åbner kl. 19.30
3 unge jazzmusikere inviterer dig ind i et musikalsk univers med atmosfæriske kompositioner, fritsvævende progressioner og improvisationer.

Med en stribe nomineringer til Danish Music Awards Jazz samt en række internationale turnéer bag sig, har guitarist Alex Jønsson efterladt sig dybe spor hos både lyttere og anmeldere i ind- og udland. Som guitarist har han gjort sig bemærket med bl.a. I Think You’re Awesome, Live Foyn Friis, Jakob Sørensen, Mirja Klippel og ikke mindst sin egen trio, Alex Jønsson Trio, som er aktuelle med deres tredjealbum, Heathland, der udkommer i foråret 2020. Sammen med sine trofaste medmusikere Jens Mikkel Madsen på bas og Andreas Skamby på trommer, skaber Jønsson et intimt, musikalsk univers, der ubesværet sniger sig ind på lytteren. Med atmosfæriske kompositioner, fritsvævende progressioner og fælles improvisationer, drager de på en mission sammen – de lytter efter ridser, rytmer og reaktioner, der kan føre dem på sporet af noget større.

Line-up: Alex Jønsson (gtr), Jens Mikkel Madsen (bs), Andreas Skamby (drm).