Aflyst: Klub Geyser: Tickle and the Way Ways / Morgenrød / John Garrison

tor. 25. feb. kl. 20.00
60 kr. (studerende 40 kr.) / Kun billetsalg i døren.
Dørene åbner kl. 19.30
Koncerten er desværre aflyst.

Byens hyggeligste singersongwriter-scene byder denne aften på iørefaldende vokalharmonier, bluesy-soul og følsom rock.
Tickle and the Way Ways

Minimal, guttural (og sjov!) bluesy-soul, direkte fra vores hjerter til dit. Powerhouse duo, Lisa Chodorkoff (vocal) og Sune Grip (guitar) giver sikkert en fed oplevelse.

Morgenrød

Morgenrød består af Jesper Sylvester Møller og Karl Emil Pedersen som har spillet og skrevet musik sammen i over 10 år. Det musikalske fokus rettes bl.a. på den gode sangmelodi, iørefaldende vokalharmonier og melodiske guitarfigurer. Musikken er inspireret af indie og folk, og trækker desuden tråde til den britisk/amerikanske visetradition med et moderne præg. Sangene er skrevet i et engelsksproget tekstunivers, som drager paralleller mellem naturen og menneskets sind og liv.

John Garrison

John Garrisons nye album: Extinguisher udkommer vinteren 2020 akkompagneret af visuelle billeder produceret af cool, nordic noir talenter. “Extinguisher opstod fra en følelse af, at vi er ude af kontrol. Utallige skovbrande bryder ud verden over. Og der er for mange til at ét individ kan håndtere dem. Hvis alle tog et personligt ansvar, kunne vi i princippet slukke verdens brande. Men det er lettere at bebrejde andre end selv at tage ansvar. Extinguisher er optagelser fra denne tid,” - John Garrison

Garrison er påvirket af en bred vifte af kunstnere fra Scott Walker, Talk Talk & Beck, Radiohead, The The og The 1975.

Om Klub Geyser

Klub Geyser er en sangskriverscene som arrangerer månedlige koncerter i Kulturhuset Islands Brygge. Der lægges vægt på den gode sang og den nærværende performance – på det uindpakkede møde mellem kunstner og publikum. Visionen er at præsentere nye talenter, oversete navne og lejlighedsvis etablerede bands og solister indenfor kategorien singer/songwriter. At være et alternativ til de mere markedsdrevne kommercielle kulturtilbud. At skabe optimale rammer for både kunstnere og publikum i et professionelt set-up og en stemningsfuld atmosfære.

Læs mere om Klub Geyser på Facebook