Change language

  • Dansk
  • English

AB/CD juleshow: The snow must go on

09 dec

Dato

09.12.2017, 14:00 til 15:00
Voksen: 80 kr. / Barn: 40 kr.
Verdens første julerockshow for børn!

Julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank til det nye AB/CD julerockshow.
December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny, og hvorfor fulgte de tre ildelugtende heavymetalmusikere “trioen de 3 fise mænd" den lede stjerne….det førte jo kun til tænders gnidsel og andre (myrra)skærmydsler. Hej Joe(sef) af Jimmy Hendrix er naturligvis med, ligesom “julerockpourriet” gladeligt indeholder bla. PRETTY MAIDS' “In Santas Claws”, Rocking around the x-mas tree, Thank God It’s Christmas” (Queen). Kun lige “Last X-Mas” med George Michael giver lidt problemer, da kun den julemandsudklædte bassist gider spille den…hele tiden. Vi snakker “julemandskostume", "julesalmer tilsat rå rockguitar”, en julesang om rockbulancen der kører på både “bag(h)jul og for(h)jul".

Det er jule-fis og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen. Det er aldrig kedeligt, uanset hvordan man tuner ind. Det varer 50 minutter, og man er på intet tidspunkt overladt til sig selv. Sådan er det altid med AB/CD - rock for børn.

AB/CD har dedikeret deres liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. De har de gjort i 10 år – det seneste år med showet "ROCKMUSIKKENS HISTORIE – 100 år på 1 time”. 

Køb billetter i forsalg her: https://billetto.dk/e/ab-cd-juleshow-the-snow-must-go-on-billetter-210962