Københavns Kommunes logo

Zindy Laursen - 30 års jubilæumstour

Den grammy-vindende RnB-sangerinde og sangskriver skal for første gang nogensinde i sin lange karriere ud og spille hendes helt egen solo-tour - og det med 2 millioner solgte plader og 7 albums i baggagen!

Efter 7 solo albums, 2 millioner solgte plader, en dansk grammy og over 800 shows i Danmark og i Europa og Australien med Cut’N’Move og Zindy Kuku Booagaloo skal Zindy for første nogensinde i sin karriere ud og spille hendes helt egen solo tour.

Zindy har samlet de bedste danske musikere til projektet. Hun har allieret sig med sin ven og guitarist fra Zindy Kuku Boogaloo, Jens Runge, som også har produceret Zindys “hvide plade” med titlen “Reach Out”.

Til koncerten får vi sange fra hele Zindys bagkatalog. Du kan fyre den af til de groovy numre fra Zindy Kuku Boogaloo tiden og til Cut’N’Move hits som f.eks “Give It Up” til “I’m Alive”, som Zindy selv har skrevet.

Sætlisten byder også på numre fra albummet Zindy, hvor hit singlen “Round’N’Round”, lå nummer 1 i over 8 uger. Udover dette vil showet byde på nogle musikalske overraskelser og man vil også høre nogle af Zindys nyere sange, som aldrig er blevet spillet før.

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S
Del med