Souvenirs med bas og trommer

Den populære popduo vender tilbage til kulturhuset i 2022.

Souvenirs er en lys energibombe i denne rocktrio-konstellation; tromme, bas, guitar, og velklingende kor,- som vil sprede glæde og smil hele vejen rundt. Der er tildelt nye roller, så Nils Torp nu har overtaget elbassen, Sofie Bonde er udnævnt til singleguitarist og med sig har de deres trommeslager og korpige igennem mange år, Gitte K. Det er tæt, svedigt og svingende ! Og sjovt.

Sofie Bonde charmerer publikum med sin karismatiske lyse sangstemme og sin krøllede hjerne. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirskoncert i helt uventede retninger. Det er tør, jysk humor, når det er bedst !

Med en perlerække af kendte ørehængere lader de champagne-propperne springe. ”Han tog et Nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “Jeg hader Susanne”, ”Hannibal og Jerry”, og mange flere. Souvenirs har en lang række albums bag sig. Deres seneste album ”Tangopartner” er fra i 2016. Deres gennembrud kom i 1994, hvor de blev kendt for deres ørehængende melodier og mundrette, lune og underspillede tekster på dansk. Nils Torp var med i det legendariske band KLICHE, og kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Sofie Bondes klingende sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere.

SOFIE BONDE: vokal, guitar

NILS TORP: el-bas

Gikke K: trommer, keyboard, kor

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København S

Dørene åbner kl. 20.00

Del med