Københavns Kommunes logo

Souvenirs

Som en festraket skyder Souvenirs syng-med-festen i gang med en lang række af deres kendte ørehængere: Han tog et Nattog, Jeg troed’ du var hos Mikael, Jeg hader Susanne, I et Sommerhus, Hannibal og Jerry, Ned til Mormor og mange flere.

Souvenirs er ubetinget det nordjyske band med flest pophits i baggagen, og med snart 30 år på landevejen følger der en vis erfaring. Som en festraket skyder Souvenirs syng-med-festen i gang med en lang række af deres kendte ørehængere: ”Han tog et Nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “Jeg hader Susanne”, ”I et Sommerhus”, ”Hannibal og Jerry”, ”Ned til Mormor”og mange
flere. Det er umuligt at stå stille, og man bliver kort sagt glad i låget!

Denne sommerudgave af Souvenirs er det Gitte K på trommer og velklingende kor, Nils Torp spiller elbassen i bedste Paul McCartney-stil samt lidt analog keyboard, der styres med fødderne! Sofie Bonde synger med sin karismatiske stemme og
spiller en god akustisk guitar.

Sangene bliver bundet sammen af funderinger over livets mærkværdigheder så som arvelige nedgroede negle og valg af sovestillinger. Det er blevet til 10 albums indtil videre, og de mundrette, lune og underspillede tekster på dansk samt de umuligt-at-få-ud-af-hovedet melodier er deres kendetegn.
Første album kom tilbage i 1994, hvor især ”Han tog et Nattog” hærgede landet. Nils Torp er en erfaren herre. Han var med i det legendariske orkester Kliché først i ’80’erne, og mon ikke der sniger sig et par sange fra dengang ind i koncerten.

Sofie Bonde: vokal, guitar
Nils Torp: el-bas
Gitte K: trommer, keyboard, kor

Kontakt

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18

2300 København

Dørene åbner kl. 20.00

Del med