Seán Needham and the Red Lake Band / Jacob Speake - Geyser by the Sea

Geyser by the Sea er Kulturhuset Islands Brygges egen fredagsbar-oase lige ved vandkanten med gratis koncerter og masser af sommerstemning.

Kl. 16.30 Jacob Speake

Musikalsk er det ret umuligt at sætte Jacob Speake i nogen bås. Han veksler ubesværet mellem Sinatra-inspireret swing, simpel folkrock, 90er-inspireret indie og triphop-ballader til 50er rock ’n roll, blue-eyed soul og bossanova. Som publikum oplever man at blive båret igennem mange forskellige stilarter og genrer, idet hver sang har sit helt eget præg. Samtidig har bandet sin egen lyd og udtryk funderet i et singer/songwriter-univers, som til tider er indbydende, til tider overraskende og kantet.

Udover Jacob (guitar/vokal) består bandet af Jens Elbøl (bas), Ivan Petersen (trommer) og Mikkel Petterson (guitar/kor). En klassisk rockbesætning, som prioriterer dynamikken i samspillet. Med et ofte afdæmpet trommespil og elegante basgange formår bandet at give plads til tekst og melodi, og de fængende guitarriffs og vokalharmonier er i den grad med til at løfte sangene.

Kl. 17.30 Seán Needham and the Red Lake Band

Throughout the past few years Seán Needham and the Red Lake Band have been bringing their blend of ‘upbeat folk rock’ to audiences across Denmark and Ireland. His music style been described as Van Morrison meets The Black Keys. The live show offers uplifting melodies and meaningful lyrics, interwoven with some curious stories from Seán and the band. The band is a mix of Irish, Danish and English musicians with Seán Needham (guitar/ vocals), John McGeer (bass/vocals), Christian Worm (guitar), Rikke Bjerre (Percussion) & Steve Green (sax/keys) Check out www.seanneedham.com

Om Geyser by the Sea

På næsten alle fredage i maj, juni og august, når klokken slår fyraftenstid, kan du komme til Geyser by the Sea, hvor livemusik, kølige drinks og god stemning nydes udendørs lige ved havnefronten uden for Kulturhuset Islands Brygge.

Bryggens Spisehus’ udendørsbar har afkølet rosé, cocktails, vand, øl og lækre snacks klar.

Og Klub Geyser sørger for, at musikken har den helt rigtige sommervibe og præsenterer både garvede og upcoming bands og soloartister fra ind- og udland.

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18