Pinchbeck - releasekoncert og 25 års jubilæum

Træd indenfor til tunge bass hooks, syngende guitarer og kalejdoskopiske rytmepassager, når Pinchbeck holder release-koncert for albummet Coalescence Of Time, og markerer 25 års virke i den danske metal undergrund.

Engle og dæmoner danser hånd i hånd, når Pinchbeck lyser scenen op med energisk og åbenhjertig attitude. Kom, lyt og tag del i release-koncerten af albummet Coalescence Of Time, der markerer 25 års virke i den danske metal undergrund. En ambient, tung og melodisk fortælling om månelys og tidsrejser. Progressiv, alternativ og særegen. Pinchbeck leverer stemningsmæssige dybde og sfæriske himmelstrøg. Med inspiration fra Pink Floyd til Tool og alt derimellem.

Træd indenfor torsdag 20. oktober 2022 til tunge bass hooks, syngende guitarer og kalejdoskopiske rytmepassager i det musikalske cockpit på Kulturhuset Islands Brygge.

Entréen er gratis, men bestilling af gratis billet via Billetto vil være nødvendigt.

19.30 - Dørene åbner kl 19.30, hvor der traditions tro vil blive budt velkommen med halv måne og lidt koldt til ganen.

20.30 - Pinchbeck går på

Lyt til Pinchbeck på Spotify her