Ny dato: Dansefest med BLAST

Koncerten er flyttet fra 15.1. til 10.12.

Pga. coronarestriktionerne er vi desværre blevet nødt til at flytte koncerten fra d. 15.1.2022 til d. 10.12.2022.

Ønsker du at få din billet refunderet, skal du besvare denne mail du har modtaget fra os og oplyse dit ordrenummer senest d. 8.1.2022. Herefter vil du få dit køb refunderet. Ønsker du at komme til koncerten d. 10.12.2022, skal du ikke foretage dig noget.

____________

Er du til Earth, Wind & Fire, Chaka Kahn, Prince, Tower of Power … Så er det nu du skal kridte danseskoene, sende en runde-sms til alle dine venner og fyre den max af til Blast & Blæs i K-I-B.

19.30: Dørene åbnes.

20. 30: BLAST LIVE

Når BLAST optræder er det altid en svedig fest, hvor publikum bliver revet med af funky dansemusik og forrygende solister og instrumentalister.

BLAST vil få pulsen op, ja, især på dem som nu også er blevet en del ældre siden de funky Momtmatre- eller gymnasiedage. Så kom og fest med og genoplev svedige funky, jazzede, men mest af alt musikalske HITS på HITS fra dengang og nu. Både Earth, Wind & Fire, Prince, Ray Charles, Chaka Khan og ikke mindst Blast egne numre er i repertoiret, og der bliver mulighed for både at synge og danse med. Masser af mulighed for BLÆS og BOOGIE med et af Danmarks absolutte bedste bands.

Saml vennerne. Køb billetten, så loves der en FUNKY og FESTLIG aften og ømme dansefødder dagen efter.

Se klippet med BLAST på YouTube her og mærk stemningen fra sidst de spillede i kulturhuset

Line up

Britt Hein – vokal